voor wie

Wie heeft er baat bij

Energetische therapie kan toegepast worden bij angsten, slecht slapen, depressies, onzeker zijn, slecht kunnen aarden, niet goed in je vel zitten, weggestopte emoties, trauma’s van nu of van vroeger, verdrietverwerking, opzien tegen examens of andere veeleisende toetsen, moeite hebben met iets te accepteren.

Energetische therapie vermindert bij chemokuren of operaties de vermoeidheid en geeft een extra boost aan energie om sneller te herstellen.

Ook chronisch zieken hebben veel baat bij deze ondersteunende therapie. Het verzacht, verlicht, geeft troost en men leert dat acceptatie en leren omgaan met de ziekte als een genezingsproces voor hen zal werken.
Daarom kan deze therapie zo mooi als ondersteuning naast de reguliere geneeskunde toegepast worden.

Als jij vertrouwen hebt in jezelf en je wilt graag wat ballast kwijt raken of weer in balans komen, neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op.

 

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

Alles wat de kosmos ons geeft, stelt ons in staat om elkaar te helpen, op te beuren en te dragen. Met wat liefde, warmte en mededogen wordt de rugzak die we met ons meesjouwen, een  heel stuk ‘lichter’.

Sculptures A. Szukalski.      Foto’s en tekst Leonie Walschot ©

WAT JE AANRAAKT WORDT OMGEZET IN POSITIVITEIT

Klik hier voor het maken van een afspraak in mijn praktijk in Sint Anthonis

Sculptures A. Szukalski.      Foto’s en tekst Leonie Walschot ©

copyright 2020 Leonie Walschot | Ontwerp van Christ'l