Over Leonie

Mijn naam is Leonie.

Ik mag mezelf best omschrijven als sensitief, meelevend, spontaan, ondernemend, sportief, oprecht en begripvol.
Ik ben een blij, opgewekt, tevreden en gelukkig persoon, maar zeker ook serieus en betrouwbaar.
Het klappen van de zweep is mij bekend, dus ik ken ook de andere kanten van het leven. Door deze ervaringen ben ik rijper, rijker en sterker geworden.

Als kind was ik al hooggevoelig en helderhorend en maakte ik dingen mee, die ik niet kon verklaren. Het was best lastig om hier mee te leven, ook al had ik een fantastische, onbezorgde en gelukkige jeugd. Ik merkte dat er meer bestond tussen hemel en aarde en dat er een ‘Bron’ moest zijn, die deel van ons leven uitmaakte en waar je veel kracht en eindeloos energie uit kon putten. Als je maar wist hoe…

Wat later liet mijn lichaam me in de steek en kreeg ik met serieuze gezondheidsproblemen te maken.
Het was voor mij de reden om in 1990 met Reiki (Universele Levensenergie) bekend te worden en me er verder in te verdiepen. Puur om mezelf te kunnen helpen en ondersteunen, na een lange en moeilijke periode van een leven in een lichaam dat niet vooruit kon en een geest die dat niet begreep. Ik begon mezelf met Reiki te behandelen en te healen. Ik voelde mijn krachten toenemen, ik stak beter in mijn vel en mocht het leven weer omarmen. Ik zag de kleuren in m’n leven terug komen en zag dat alles om me heen begon te bloeien en groeien en dat ik het waard was om een nieuwe gezondere start te maken. Ik realiseerde me dat hoe beroerd je ook kunt zijn, er krachten en energieën bestaan die je weer op kunnen tillen, sturen en helpen genezen, zolang JIJ hier maar in wilt geloven en investeren. 

Na het behalen van het Reiki-Masterschap, ben ik de Reiki-healing ook gaan toepassen en gebruiken in familie- en kennissenkring. Altijd met veel passie en liefde. En hoewel ik het Pro Deo deed, werd ik ‘betaald’ met enorm veel ervaring, voeling en dankbaarheid. 

Daarna ben ik me verder gaan ontplooien in verscheidene andere richtingen, cursussen en opleidingen. Voornamelijk energetische healing-methodes waar je op geestelijk en lichamelijk gezondheidsgebied prachtige resultaten mee kunt bereiken. En die zeker naast de reguliere geneeskunde een mooie aanvulling kunnen betekenen. Met een scala aan opgedane kennis en ervaring wil ik graag een toegevoegde waarde voor je betekenen. Als dit je aanspreekt en ik degene ben die jouw leven mag helpen verbeteren en verrijken, lees dan verder op deze site en neem gerust en vrijblijvend contact met me op.  Ik kan je ondersteunen, maar JIJ bent het die het doet!

Opleidingen en cursussen:

  • Reiki Master TM – Practitioner

  • Seichem TM – Practitioner

  • Biotensor – Allergieën

  • Touch for Health
  • Access Bars Consciousness – Practitioner

  • Ontzuren – Ontslakken
  • Emmett – Basis tools

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

WAT JE UITSTRAALT KOMT BIJ JE TERUG

Klik hier voor het maken van een afspraak in mijn praktijk in Sint Anthonis

Sculptures A. Szukalski.      Foto’s en tekst Leonie Walschot ©

copyright 2020 Leonie Walschot | Ontwerp van Christ'l