new health 4 life

Over mij

Ik kan mezelf het best omschrijven als een warm persoon. Sensitief,  muzikaal, open, sportief, en begripvol. Ik ben een opgewekt, tevreden en gelukkig mens. Ik vind mijn vreugde en ontspanning in alles wat mijn omgeving me biedt. De natuur boeit me enorm en ik kan van veel dingen om me heen intens genieten, vooral van het “kleine”.  Ik ga het liefst dansend door het leven, maar heb ook mijn serieuze kanten. Het klappen van de zweep is mij bekend. Ervaringen hebben me, soms door pijn of verdriet, veel geestelijke en lichamelijke rijkdom gebracht.

Als kind was ik al hoog-gevoelig en helderhorend en maakte ik dingen mee, die ik niet kon verklaren. Er moest ergens “iets” zijn, waar dit alles vandaan kwam. Vele jaren later, na een heftig ongeluk beleefde ik een BDE. Dit bevestigde mij dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat dit wel degelijk deel uitmaakt van ons leven. En ook parallel loopt aan ons huidige leven. Ik maakte kennis met die onbekende “bron” die ons ondersteunt en stuurt, ons helpt en begeleidt en waar veel kracht en energie uit te halen valt. Die bron is ons Universum.

Leonie Walschot therapeut Sint Anthonis

Het Universum is energie en energie is trilling. En aan die kosmische energie ofwel trilling danken wij het leven hier op aarde. Onze ziel, ons lichaam, ons bewustzijn, het bestaat uit trilling. Alles wat we zien, horen, aanraken, eten en zelfs onze gedachten, alles IS trilling.  Eigenlijk is het verklaarbaar wat zich afspeelt in een lichaam en waarom.  Wat ziektes en emoties kunnen doen met een lichaam heeft vaak te maken met een verkeerde trilling ofwel verkeerde energie. Daardoor raakt het lichaam uit balans. Een gezond lichaam heeft een hoge trilling en een lage trilling, bijvoorbeeld stress, maakt het lichaam ziek.

Ik praktiseer al vele jaren als Reiki-Master en weet, dat alles wat mijn handen doen tijdens een behandeling,  met trilling/frequentie/energie te maken heeft. Rei-Ki betekent Universele Levensenergie. REI beschrijft het universele kosmische aspect. KI is de vitale levenskracht die door al het levende stroomt. Reiki heeft op velerlei gebied al heel wat mogen en kunnen betekenen voor mezelf en vele anderen.

Na “Reiki”  heb ik meerdere cursussen en/of opleidingen gedaan die allemaal één ding gemeen hebben. Ze hebben allemaal met de kosmische energieën  te maken. Want het is de energetische trilling waar heel ons leven uit bestaat. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Opleidingen en cursussen:

  • Reiki Master TM – Practitioner
  • Seichem TM – Practitioner
  • Biotensor – Allergieën
  • Touch for Health
  • Access Bars Consciousness – Practitioner
  • Ontzuren – Ontslakken
  • Emmett – Basis tools

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

WAT JE UITSTRAALT KOMT BIJ JE TERUG