Reiki

Wat is Reiki

Reiki komt oorspronkelijk uit Japan en betekent letterlijk ‘universele levensenergie’

Als je al je leven lang vecht voor een kwalitatief beter en gezonder leven, of het nu op lichamelijk, geestelijk of spiritueel gebied is, dan is Reiki dé ideale opstap naar dat nieuwe doel. Het geeft je een enorme boost aan energie en geeft je de perfecte ondersteuning die je kunt gebruiken om dát te bereiken, waar je al zo lang naar hebt verlangd.
Reiki is een natuurlijke energie uit de kosmos. Als Reiki Master mag ik deze levensenergie als tussenstation aan jou doorgeven.

Behandeling New Health 4 life

Mijn handen geven je al datgene wat jouw lichaam vraagt en nodig heeft om zich te gaan ontspannen en herstellen, zodat jij minder stress of blokkades gaat voelen. Door je zelfgenezend vermogen te gaan gebruiken, komt je lichaam weer in balans en krijgt je een gevoel van veiligheid, vertrouwen en levenskracht. Dus…je doet het uiteindelijk zélf! Is dat niet prachtig?

Reiki beschouwt ons Lichaam, Geest en Ziel als ÉÉN.
Het healen gebeurt op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.
Blokkades zorgen ervoor dat energiekanalen niet meer vrij kunnen doorstromen. Reiki gebruikt de kosmische energie voor het opheffen van blokkades, zodat lichaam en geest hersteld worden en alle energiebanen weer gaan stromen en in balans komen. Lichamelijk wordt je zelfgenezend vermogen en je immuunsysteem geactiveerd. Reiki werkt ook ontgiftend.

Mentaal ga jij weer controle over je lichaam krijgen, wat zich zal gaan uiten in het loslaten van negatieve denkpatronen en gedachten, minder stressgevoeligheid, en positief in het leven staan en je capaciteiten en talenten aanspreken en gebruiken.

Op emotioneel gebied ga je jezelf leren ontspannen, je obstakels op je pad aanpakken, je ‘rugzakje’ verwerken en meer plezier, vreugde en ontspanning in je leven toelaten.

Reiki is niet alleen een krachtige en zuivere therapie bij gezondheidsklachten, maar ook voor het verbeteren van je levenskwaliteit.  Reikibehandeling is ook op afstand mogelijk.

Tijdens een Reiki-behandeling of -meditatie kan ook gewerkt worden met de rustgevende Koshi, met edelstenen of mineralen.

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

DURF VOORBIJ JOUW HORIZON TE WANDELEN,
WANT HIJ WORDT STEEDS MOOIER