De Biotensor

Resetten van je lichaam

De Biotensor is een uiterst gevoelig meetinstrument, dat met de levensenergie van de mens gaat resoneren en daardoor verstoringen en blokkades kan opsporen. Het werkt via het opvangen van trillingen. Alles in ons universum bestaat uit trillingen of frequenties. De mens, de natuur, ons voedsel, medicatie, gebruiksvoorwerpen, echt alles. Wanneer de trilling van het een niet samengaat met de trilling van het ander, of wanneer een trilling jou of jouw lichaam verstoort, kun je spreken over een ziekmakend  gevoel of soms een allergie. Het kan ook zomaar zijn dat je chakra’s niet goed op elkaar afgestemd zijn. Dan kan je lichaam uit balans raken en klachten gaan vertonen.

Met de biotensor kun je de chakra’s resetten indien deze ‘levenswielen’ niet goed draaien of in de verkeerde richting gaan. Er hoeft maar één chakra te zijn die verkeerd draait, dan blokkeert het hele systeem en raakt alles uit balans, fysiek en mentaal. Ook kan een biotensor testen of je allergisch bent voor eten, bepaalde stoffen, dieren, insectenbeten, medicijnen enz.

Bij medicijnen komt het soms voor dat er vervelende bijwerkingen zijn en/of dat je er allergisch voor bent. Het kan zijn dat je medicatie moet gebruiken voor een bepaalde ziekte en dat die medicatie zonder problemen werkt, maar wanneer je er een extra pilletje bij voorgeschreven krijgt, je er beroerd van wordt. Dan passen deze twee medicijnen samen qua trilling niet bij de trilling van jouw lichaam. Of wanneer jouw vertrouwde medicatie wordt vervangen door een pilletje van een ander merk, kan het zomaar zijn, dat dit opeens niet meer goed wordt verdragen. Dan heeft deze nieuwe medicatie een trilling, die niet bij de trilling van jouw lichaam past.
In dat geval is de frequentie van jouw nieuwe medicijn nèt iets anders dan jouw vorige medicatie, ondanks dat men zegt, dat er dezelfde stoffen in zitten.
Met een biotensor kan ik dat uitzoeken en vaak is het mogelijk om dit aan te pakken, zodat jouw lichaam het medicijn (of de combinatie van beide medicijnen) wél verdraagt. Echter dat verschilt per geval. Indien behandeling mogelijk is, worden de meridianen gereset om jouw lichaam de stof te laten accepteren, zodat je er geen vervelende reactie meer van ondervindt. Deze behandeling kan vaak ook toegepast worden bij andere verstoringen of allergieën.

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

‘GOOD VIBRATIONS’ ZE BESTAAN ECHT!