Allergie behandeling

Elimineren van allergische reacties

Met een biotensor kun je testen en bevestigen of je allergisch bent voor bijvoorbeeld voedsel, bepaalde stoffen, dieren, insectenbeten, medicijnen enz.
Dit kan door een simpele behandeling aangepast/geëlimineerd worden. 

Allergieën kunnen zich op allerlei manieren openbaren en in allerlei verschillende vormen aanwezig zijn. Voedsel dat je ziek maakt, insectenbeten die zwelling, jeuk of pijn veroorzaken, medicijnen die vervelende bijwerkingen vertonen. In feite is dat ook een soort allergie. Voor deze allergieën, zoals insectenbeten, wanneer je allergisch bent voor de stof die vrijkomt, wanneer je gestoken wordt, kun je behandeld worden. Of als je bepaalde voeding niet kunt verdragen. Ook kan het zijn dat de combinatie van meerdere medicijnen tezamen niet verdragen wordt door je lichaam. Dat alles heeft dan met de trilling van de stoffen te maken. Deze geven een allergische reactie op je lichaam, omdat de trilling of frequentie niet samengaat met de trilling van je lichaam. 

Een behandeling kan zo ook erg effectief zijn bij een zogenaamde ‘bijwerking’ van een medicijn. Een heftig voorbeeld hiervan is een vervelende bijwerking veroorzaakt door medicatie ter ondersteuning van prostaatproblemen. In de meeste gevallen is zo’n verstoring niet blijvend, maar kan een behandeling de bijwerking of klacht opheffen. In feite gebeurt er tijdens een behandeling niets meer dan het lichaam ‘sterk’ maken op een allergische stof waar het lichaam ‘zwak’ op is. Een behandeling tegen de allergie of bijwerking betekent dat de meridianen gereset worden, zodat de trilling van de allergische stof weer combineert met de trilling van je lichaam en je organen, zodat je lichaam deze stof accepteert. De behandeling kan toegepast worden bij diverse verstoringen, allergieën of gevoeligheden. 

Allergie aanpakken met NAET-methode

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

ALS JE IETS ÈCHT WIL VERANDEREN EN JE STAAT ER VOLLEDIG ACHTER, DAN LUKT JE DIT OOK!