Access Bars

Een gereedschap bij energetische therapie

Access Bars is een energetische therapie waarbij 32 punten en banen (bars) zachtjes op het hoofd worden aangeraakt en behandeld, waardoor energie tussen die punten gaat stromen en opgeslagen ballast kan worden losgelaten en opgeruimd.
Tijdens de behandeling zul je merken dat je alle opgeslagen informatie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten los kunt laten. 

Je kunt het vergelijken met het deleten van een boel overbodige of nooit gebruikte informatie van je computer of harde schijf. Je verwijdert deze nutteloze materie omdat ze alleen maar plaats in neemt en je systeem zwaar overbelast. 

De Bars behandeling zorgt ervoor dat spanning wordt los gelaten zodat er ruimte in je hoofd wordt gemaakt voor nieuwe informatie, mogelijkheden en ontwikkelingen. Het is een behandeling die mensen als zeer ontspannen ervaren. De veranderingen die plaats vinden in je hoofd kunnen zowel fysiek als mentaal zijn. Mensen geven na een Bars-sessie vaak aan, dat hun hoofd is schoongemaakt en gereorganiseerd. Het geeft ze een enorme  opluchting, ontspanning en rust.

Voor wie?

Zeg je graag ‘doei’ tegen stress, vage gezondheidsklachten, spanningen, vermoeidheid, burn-out, angst of malende gedachten?
Wil je graag minder chaos en drukte in je hoofd ervaren?

Verlang je naar meer rust, ruimte en overzicht in je dagelijkse leven, je relatie of business?
Zit je midden in een emotionele rouwperiode of ander heavy verwerkingsproces?
Heb je extra energie, vertrouwen en ondersteuning nodig voor een examen of nieuwe uitdaging?
Dan is een Bars-sessie de ideale behandeling.

 

Toevoeging:
Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin heeft onderzoek verricht naar Access Bars en toont daarbij aan dat een behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus. Een belangrijk gebied in de hersenen die de meest binnenkomende zintuiglijke prikkeling verwerkt.

Wat gebeurt er op cellulair en wetenschappelijk niveau? Wetenschap wijst uit dat de vorm van je cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Tijdens en na een behandeling nemen de cellen weer hun natuurlijke bolvorm aan wat fysiek en mentaal je gezondheid beïnvloed. Door je BARS te laten nalopen verander je daadwerkelijk je mogelijkheden.

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©

JE HEBT GEEN GRIP OP WAT ER OM JE HEEN GEBEURT, JE KUNT HET WEL BEÏNVLOEDEN DOOR ‘LOS TE LATEN’