Energetische Therapie

Maak verbinding met je bron en laat alles weer stromen

Energetische therapie is gebaseerd op het gebruik maken van de universele energie, gecombineerd met onze lichaamsenergie. Er worden blokkades opgespoord die worden weggenomen, waarbij ons lichaam het zelfgenezend vermogen inschakelt en wordt gestimuleerd om lichaam en geest weer in balans te brengen. Soms raakt door bepaalde omstandigheden of oorzaken een energiekanaal verstoord, of blokkeert ze, waardoor de energie ophoudt te stromen. In dat geval raakt het lichaam uit balans.
Bij energetische therapie wordt de universele energie via de handen doorgegeven. Dit kan op diverse manieren bij lichamelijke en/of psychische klachten. 

Zelf zie ik de energetische energie, ons cadeautje uit de kosmos, als een soort medicijn. Een medicijn dat altijd bij me is en dat ik kan pakken wanneer ik het nodig heb. Ik zie het als een fruitmand voor mijn lichaam, dat de vitamines nodig heeft. Of een dagje dobberen in het thermaal bad, zodat lichaam en geest dan alles kan loslaten en ontstressen. Ik zie het als een superfood, omdat mijn body de extra energie kan gebruiken. Of als een paar uur intensief sporten, om lichaam en geest te laten stromen, ontspannen en in balans te brengen.

Ik zie het ook als een medicijn dat kan helpen voorkomen, dat ons lichaam ziek wordt. Hoewel het ook een soort medicatie is, dat het lichaam kan helpen te genezen als het al symptomen van ziekte, blokkades of stress vertoont. Met een energetische behandeling kun je de oorzaak van menige blokkade aanpakken ofwel je zelfgenezend vermogen activeren en je energiekanalen weer laten stromen. Maar waarom zou je jezelf niet gewoon af en toe een behandeling cadeau doen, óók als je in een ‘gezond’ lichaam steekt? Als bedankje…omdat jouw lichaam en geest er weer elke dag voor jou zijn!

Benieuwd of energetische therapie iets voor jou is?
Lees er meer over op de pagina voor wie of neem contact met me op.

Listen, Learn, Live Love

Luister naar je lichaam,
Leer ervan en pak je onbalans aan
Leef in Liefde en gezondheid ©